Jeg gider ikke lave mad i aften

Der er bare de aftener, hvor det ikke er særlig attraktivt at lave mad. De aftener hvor man bare ikke gider ud i køkkenet og kokkerere et eller andet lækkert. Men hvad gør man så?

Du har ret mange muligheder. Alt efter hvor du bor henne, så er der dog nogle muligheder som er mere attraktive end andre.

Lad os gennemgå dine muligheder:

Fastfood! 

Ulækkert, halvdyrt – men lækkert. Man kan altid hente en pizza, og selv de fleste jyske flækker har et pizzaria eller burgerbar indenfor nærmeste afstand. Og er det ikke tilfældet, så kan man altid bestille med levering.

“Mor… Laver I noget lækkert?”

Den klassiske er at bruge telefonen og ringe hjem til mor. Det er billigt (kun transport) og lækkert men desværre ret tidskrævende. Ofte stopper det jo ikke ved frikadeller og kartofler, sine forældre vil jo gerne høre alt om hvordan det går nu man ikke bor hjemme.

Rugbrød

Sørg altid for at have noget basis mad der nemt kan laves. Personligt har jeg altid rugbrød stående i køleskabet, så hvis jeg ikke kan overskue madlavningen – så kan der spises på 10 minutter.

Det er billigt, smager en anelse kedeligt men det er hurtigt.

Ring til en ven og spis ude

En anden rigtig fin, omend ret dyr, mulighed er at ringe til en ven og spise ude. Ved at spise ude sammen med en ven, så får man ofte rigtig lækker mad. Det er dyrt og tidskrævende, men rigtig hyggeligt.

Gad vide om naboen.. 

Denne er lidt mere svær at udføre: Det kræver et godt forhold til sine naboer. Især på kollegier er der mulighed for at gå ud i fælleskøkkenet og få tiltusket sig en eller anden form for glimrende mad.

Bor man i lejlighed – uden fælleskøkken – så er der ikke andet at gøre end at ringe på naboen og charmere sig ind.

Og ja… Den sidste mulighed er at tage sig sammen og få handlet og lavet noget godt mad!

Leave a comment