Studiebolig i København

For mange der flytter hjemmefra er en af de største udfordringer at finde en bolig de har råd til. Særligt gælder det for dem der flytter til de en af de store danske studiebyer som f.eks. København.

Der er mange steder man kan søge efter boliger i København. Den her mini-guide viser dig i retning af nogle gode steder at starte din boligjagt.

Kollegier i København

De fleste kollegier i København kræver at man er skrevet op på forhånd på deres ventelister, men nogle gange kan man være heldig at der kommer et ledigt kollegieværelse netop som man selv leder efter et. Det sker dog oftest uden for de typiske studiestart tidspunkter i August og Januar.

  • …Kollegiet

Boligselskaber i København

Ligesom ved kollegier så er oftest også nødvendigt at være skrevet op på venteliste til almene boliger fra boligselskaber i København. Såfremt et boligselskab har en ledig bolig vil det desuden normalt være et krav at blive tilmeldt boligselskabet før man kan søge den ledige bolig.

Ledige boliger til leje i København

På boligportaler og i Facebookgrupper bliver der ofte annonceret og delt boliger til leje i København der er ledige til snarlig indflytning.

Akutbolig.dk
Type: Boligportal
Link: https://www.akutbolig.dk/koebenhavn

Boligbesked.dk
Type: Gratis beskedtjeneste
Link: https://www.boligbesked.dk/a/koebenhavn

Lejebolig København
Type: Facebook side
Link: https://www.facebook.com/lejebolig.koebenhavn/

Roomies.dk
Type: Boligportal (kun værelser til leje / roommate)
Link: https://www.roomies.dk/koebenhavn

Søg+Udlej Lejebolig i København
Type: Facebook gruppe
Link: https://www.facebook.com/groups/482239678628932/

Leave a comment